Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Winnaar van "Unizo Hart voor Ondernemers 2024" is... Begrafenissen Van den Broeck

Unizo Neteland

De Winnaar van "Unizo Hart voor Ondernemers 2024" is terecht Begrafenissen Van den Broeck uit Vorselaar/Herentals geworden.  'Wat een TOP-avond voor en door ondernemers in Zaal De Dreef Vorselaar.    Peter Brysse, voorzitter UNIZO Nationaal, benadrukte het belang van een sterke partner achter een sterke ondernemer.  Waarna mentalist Stefan Paridaen mindgames speelde met het publiek. 

De rode draad bij de 3 genomineerden Lornoy - Chocolaterie & PatisserieHG-glas en Van den Broeck Begrafenissen: puur familiebedrijven, gekenmerkt door groei, en veel passie en goesting. Ze verzamelden de afgelopen weken volop stemmen. In totaal brachten uiteindelijk 1.399 mensen hun stem uit.

Met een ruime voorsprong werd Van den Broeck Begrafenissen naar de overwinning gestemd. Het toffe team keerde huiswaarts met het kunstwerk van Maja Lettany en lieten weten dat het hun eerste bekroning was voor hun jarenlange werk.  Afsluiten deden de Unizo-leden met een drankje en gerechtjes van De Notelaar Kasterlee.

Op de foto :  Anja Van Nueten (Moderator en bestuurslid UNIZO Neteland), Peter Brysse (Voorzitter UNIZO Nationaa), Carl Van Dyck (Directeur UNIZO Provincie Antwerpen), team Van Den Broeck Begrafenissen en Gert Lathouwers (UNIZO Neteland).

Riemenstraat 1-3, Vorselaar, België

Unizo Neteland

Deel dit artikel